JENNY'S KIP & RIB

JENNY'S KIP & RIB Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 301 beoordelingen
19 mei 2019 om 21:13 Deze keer niet best friet niet om te eten en ribs erg vet. Even niet meer
18 mei 2019 om 20:20 Wij bestellen vaak bij Jenny's Kip. Iedere keer weer top! Goede kwaliteit, warm bezorgd en klantvriendelijke bezorgers. Altijd vriendelijk. Kipsate, wrap kipgyros, salade zeer zeker aanraders!!
17 mei 2019 om 20:11 Het enige pluspunt was dat het eten warm was De kip (drumsticks) was enorm droog, smaakloos en taai. De saus die we bij de friet hadden bijbesteld zat er ook niet bij. Ik bestel hier nooit meer..zonde van het geld want de drumsticks hebben we weggegooid
12 mei 2019 om 21:43 Alles lijkt gemaakt met een basissaus. Geen lekkere saus. Zat een vreemd smaakje aan en alles smaakte hetzelfde ( buikspek, spareribs piri piri en pittige kipballetjes)Piri piri smaakte niet naar piri piri. Jammer
10 mei 2019 om 20:56 lekker eten. ik had gevraagt om alleen ketjap saus. heb ik gekregen maar als ik wist dat de saus in bakjes zit en niet op de spareribs had ik alle 3 de soorten mee besteld. wel lekker eten en snel bezorgd.
5 mei 2019 om 21:12 Was erg lekker en goed op tijd Zeker voor herhaling vatbaar
4 mei 2019 om 19:03 Super lekker weer. En ipv van 50 min al met 25 min binnen.
25 apr 2019 om 22:49 (te)veel van verwacht vanwege de reviews....spareribs ketjap...gewoon eroverheen; dat noem ik geen marinade... Friet en fried wings te doorbakken. Krieltjes en maïs wel goed. Toch maar weer Sparerib Express; KFC en QuickandTasty's friet
25 apr 2019 om 20:03 Besteld: Jenny's Maaltijdsalade en Sparerib Menu (Honing-Tijm) Korte bezorgtijd (half uur korter dan verwacht), vriendelijke bezorgster, heerlijk en warm eten, goede prijs/kwaliteit verhouding.
25 apr 2019 om 9:35 De bezorgster was er stipt op tijd en vriendelijk. De kip bij de kapsalon was heerlijk, de friet was alleen erg hard en droog. En er zat enkel saus bovenop, dus niets door de friet heen.
23 apr 2019 om 22:00 Fantastisch bedrijf en geweldig eten !!!!
16 apr 2019 om 21:29 Duidelijk gecommuniceerd. Heerlijke ribs.